Skip to main content

Szabadidős tevékenységek

SUP, elektromos roller és kerékpár = aktív pihenés

Siófok a déli part fővárosa, ahol számos lehetőség várja a gasztronómia, túrázás és a sport szerelmeseit. Nyáron a vízi aktivitások kapnak nagyobb hangsúlyt, a vitorlázás mellett egyre többen fedezik fel a SUP szabadságérzetét a Balatonon.

Tudta? Szállodánkban SUP-ot, felfújható kajakot, elektromos rollert- és prémium kategóriás KTM elektromos kerékpártis bérelhet, így akár földi, akár vízi úton fedezné fel a környéket, segítjük aktív pihenését.

Játékok, gyerekbarát aktivitások

Igyekszünk a gyerekek kedvében járni, ezért társasjátékokat és digitális játékasztalt biztosítunk, továbbá elérhető Playstation és Xbox is, hogy igazán emlékezetessé tegyük a kisebbek és nagyobbak számára is a balatoni pihenést.

Reggeli lehetőségek

Suite hotelünkben két lehetőséget nyújtunk a reggeli elfogyasztására: reggelizőnkben személyesen felfedezhetik svédasztalos választékunkat és kávé kínálatunkat. Amennyiben a lakosztály privát kényelmét választanák, helyi termelői finomságokból összeállított reggeli csomagunkat a szobájába visszük.

Üdvözlő italcsomag

Gondtalan szabadideje a legfontosabb számunkra, érkezésekor szívesen üdvözöljük kedvenc, behűtött italával a lakosztály minibárjában. Érkezése előtt vagy ott tartózkodása kezdetekor igény szerint a minibárba rendelheti az alkoholmentes és alkoholos favoritokat.

Mindent a kényelemért!

Fürdőköpenyt, papucsot és wellness törölközőt is biztosítunk vendégeinknek. Mindig luxust jelent, amikor puha, prémium köntösben kezdjük és zárhatják a napot.

Medence, pool bár és napozóterasz

A BJ81 Suite Hotel a vízparton található, a strandolás tehát kézenfekvő, pár lépés csak a Balaton vize. Fontosnak tartottuk azonban a fűtött medencét is, amely több mint 1000 négyzetméteres, parkosított zárt kertünkben kapott helyet. Tavasztól őszig nem hiányozhat a pool bár sem, csak dőljön hátra és élvezze a hűsítő italokat, napozóágyainkon, és kényelmes babzsákjainkon!

Hírlevél feliratkozás

Please wait...

Sikeres feliratkozás